Meteen naar de content
  • 🐩 FREE SHIPPING IN BELGIUM & THE NETHERLANDS FOR ORDERS OVER €65 🐩

Good Boi Stories: Pol & Laura

Good Boi Stories: Pol & Laura

Good Boi Stories: Pol & Laura

Pol is een ruwharige teckel. Zijn baasje Laura omschrijft hem als een beetje klungelig, ontzettend koppig en een heavy chewer. (Lees: alles is binnen het uur kapot, zeker de dekens en kussens die als nest moeten dienen.)
Wanneer hij met zijn opgewekte oogjes, iets te lange baardharen en kwispelend staartje aan komt rennen, smelt Laura keer op keer. Koosnaampjes luiden naargelang de situatie: Pollie, Polleteke, bastard of… kleine rat.
Good Boi Bobbie
Vier jaar geleden twijfelde Laura of ze Pol — toen een pup — wel in huis zou nemen. “Een hond is een grote verantwoordelijkheid, dat heb ik nooit onderschat.” Uiteindelijk ging ze toch overstag. Pol heeft een ruwe vacht, maar verzacht Laura’s leven. “Pol voelt aan wanneer ik gestresseerd ben of me slecht voel.”
  Good Boi Bobbie Good Boi Bobbie
Teckels staan niet bekend om hun gemakkelijke karakter. Ze zijn koppig, onrustig en durven al eens te blaffen. “Maar als ik Pol in één woord moet omschrijven, dan is het toch goedgezind”, zegt Laura, terwijl ze hem in haar armen houdt als een baby. “Niemand gaat zo vrolijk door het leven als Pol.” Op één voorwaarde: hij moet kunnen uitslapen in het weekend. “In de week maak ik ‘m soms vroeger wakker en dan kan hij best grumpy zijn.” 
Good Boi Bobbie
Als ze de stad in trekt, ziet Laura er graag goed uit. “Mijn kast bestaat uit een basis neutrale stuks die ik graag combineer met felle kleuren.” Die lijn trekt ze door voor Pol: zijn halsband mag catchy zijn, de leiband is altijd zwart. Mooie manden & zachte speeltjes zijn niet aan Pol besteed. Die bijt hij binnen de kortste keren kapot. 
Good Boi Bobbie Good Boi Bobbie

THE GOOD THINGS: POL & LAURA'S FAVORIETE PRODUCTEN

Good Boi Bobbie

Laura en Pol beleefden wel al veel plezier aan de classic travel bottle, semi-moist duck treats en de easy fit jacket. “Je weet dat je hond maar een beperkte tijd in je leven is. Dus waarom zou je hem dan niet rot verwennen?”

THE GOOD LIFE: POL & LAURA'S FAVORIETE ADRESJES

Good Boi Bobbie
Seppe De Meyere - Gent
‘Seppe is een onwaarschijnlijk getalenteerde schilder. Het portret van Pol in mijn living is van hem.'

Eetkaffee Poseidon - Oostende
‘Aan zee, een prachtig oldschool interieur, de beste garnaalkroketten en honden zijn welkom. Wat moet je nog meer hebben?’

Restaurant Golden Gai - Gent
‘Mijn lief Tom maakt de beste whiskey sour die er bestaat. Maar ook in het ramenrestaurant Golden Gai benaderen ze de perfectie.’

De Volksjury - Podcast
‘Wanneer ik met Pol ga wandelen, luister ik graag naar podcasts. De Volksjury bijvoorbeeld. True Crime is mijn guilty pleasure.’

Delvaux handtas
‘Ik ben zot van stijlvolle handtassen. Ik kreeg een Delvaux van mijn lief Tom. Ik ben er verliefd op. Zowel op de handtas als op hem.’

Café Dok Brewing Company - Gent
‘Een zomeravond met vrienden, Pol en de pale ale ‘Waar is Loca’ in de hand.'

Restaurant Boris & Maurice - Gent
‘Ik woon recht tegenover Boris & Maurice. Heerlijk eten en de hartelijkste ontvangst.'

Foto’s: Laurence Vander Elstraeten
Tekst: Freek Evers & Laura Willems
Modellen: Laura & Pol
Make-up: Emma Decock
Pak Laura: COS
Halsband Pol: Marrakesh-collectie Good Boi Bobbie

Je winkelwagen is leeg

Terugkeren naar winkel